Despre noi


ATENTI LA CALITATEA ACTULUI MEDICAL!

Algomed Group SRL, importator si distribuitor de consumabile medicale si materiale sanitare, este prezent din 2001 pe piata romaneasca de produse medicale, oferind clientilor nostri instrumentar, aparatura, echipamente si produse medicale necesare dotarii complete si functionarii zilinice a cabinetelor medicale, laboratoarelor din spitale si centrelor medicale.
Ne adresam tuturor specialitatilor medicale si chirurgicale: Obstetrica-Ginecologie, ORL, Stomatologie, Chirurgie, Medicina Generala, Pediatrie, Dermatologie, Endocrinologie etc.

Algomed Group SRL este reprezentanta pentru Romania a firmelor germane SOEHNGEN GmbH, si NOBA Verbandmittel Danz GmbH, firme cu traditie de peste 60 de ani in productia si comercializarea consumabilelor medicale si a dispozitivelor de urgent si prim-ajutor, firme pentru care calitatea actului medical – chiar conteaza!
Trusele de urgenta profesionale, produse ale firmei germane SOEHNGEN GmbH si comercializate de noi, doteaza ambulantele din Romania precum si unitatile de primiri urgent (UPU) din marile spitale - au salvat vietile multor oameni.

Alaturi de activitatea de import si distributie, firma noastra produce la un standard ridicat de calitate, truse sanitare de prim-ajutor pentru posturi fixe precum si truse sanitare auto.
Preocupati pentru crestera permanenta a calitatii serviciilor noastre ALGOMED GROUP din 2005 am implementat standardul ISO 9001 : 2000 privind managementul calitatii.

Data fiind calitatea produselor pe care le oferim, cat si promptitudinea serviciilor noastre, numarul partenerilor este in continua crestere, acoperind o retea nationala compusa din distribuitori teritoriali, dar si spitale, cabinete si centre medicale, lanturi de farmacii.
Le multumim partenerilor actuali si le spunem bun venit celor ce dores sa ne fie alături.